Načini plaćanja i dostava

Kupovina proizvoda na webshopu urarstvomasodi.hr moguća je na tri načina:

1. Plaćanje pouzećem – platite svoj proizvod prilikom preuzimanja pošiljke na Vašoj adresi.

2. Plaćanje virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom –  na adresu e-pošte  navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem Internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate (koja mora biti izvršena u roku od tri radna dana kako bi se jamčila dostupnost naručenog artikla) kupca šalju se naručeni proizvodi na adresu koju je naznačio u narudžbi.

3. Uvjeti dostave

Dostavu Vašeg proizvoda izvršit će tvrtka DPD ili HP. Tijekom subote, nedjelje i neradnih dana narudžba putem web shopa je moguća, no narudžbe će biti obrađena tek tijekom prvog slijedećeg radnog dana, a dostava će biti izvršena kroz 3 do 5 radnih dana. Npr., ukoliko naručite proizvod u petak poslijepodne, pošiljka će Vam biti obrađena u ponedjeljak.
Dostava za naručene proizvode unutar Republike Hrvatske naplaćuje se u iznosu od 4,00 EUR, a za narudžbe za naručene proizvode u vrijednosti većoj od 39,99 EUR dostava je besplatna. Prema drugim državama u Europskoj Uniji se naplaćuje prema važećem cjeniku DPD kurirske službe. Kupljeni proizvodi neće se dostaviti na odredišne adrese u državama izvan Europske Unije.
Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.